Foietaj rasucit

de bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 12631 vizualizari

 

o gustare delicioasa sau un inlocuitor de sandvis pentru servici, scoala......

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 150 gr.cascaval ras
  • 150 gr salam
  • ketchup
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj rasucit:

foaia de foietaj se dezgheata, se unge cu un strat subtire de ketchup, se presara salamul taiat cubulete si cascavalul ras

foaia se pliaza pe jumatate, se preseaza bine si pe latime se taie fasii cam de 2 degete grosime.

fasiile astfel obtinute se rasucesc si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.

tava se introduce la cuptorul preincalzit, la foc moderat si se coc pana se rumenesc usor

TIPS-URI

1

eu am folosit foi bella

2

se pot face diferite umpluturi in functie de imaginatie si preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj rasucit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]