Frigarui de porc cu cartofi

de -Licurici- in Porc, 26 Feb 2018 | 4150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc afumata;
  • 3 linguri sos barbecue;
  • 2 linguri sos chilli dulce;
  • 2-3 cepe;
  • 4-5 cartofi;
  • patrunjel;
  • ulei de masline;
  • fulgi de chilli;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc cu cartofi:

Carnea se spala bine, se taie cubulete si se amesteca cu sosurile (barbecue si chilli), apoi se baga la frigider cateva ore sau peste noapte.

Ceapa se taie cuburi potrivite.

Betele pentru frigarui se ung cu ulei, apoi se infig, pe rand, carne-ceapa-carne-ceapa.

Frigaruile se pun intr-o tava cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit, 30-35 min.

Cartofii se curata, se spala si se taie pe lung.

Se amesteca cu putin ulei de masline, patrunjel tocat, sare, piper, fulgi de chilli, apoi se pun intr-o tava cu hartie de copt si se baga la cuptor, pentru 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]