Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2012 | 11595 vizualizari

COMENTARII (28)

Mitinita 1

29.01.2012, 17:41

unde erai cand imi trebuia o retete de vanat superba

alldaycooking 1

29.01.2012, 17:43

Multumesc Adina, sa stii ca reteta asta nu o stiam nici eu, am adaptat cu mi-a trecut prin cap si a fost ok!

Ina 1

29.01.2012, 17:48

ce bine suna si cat de bine arata!!!

Mitinita 1

29.01.2012, 17:49

tare bune combinatii trec prin capusorul tau

alldaycooking 1

29.01.2012, 17:50

Daca pretul nu ar fii aberant, cred ca as face mult mai des astfel de fripturi!

Mitinita 1

29.01.2012, 17:56

ionela2682 1

29.01.2012, 18:18

Nu am mancat niciodata dar sigur e bun!!

alldaycooking 1

29.01.2012, 18:20

Carnea de caprioara e foarte buna si noua ne-a placut foarte mult!

Ana_Maria269 1

29.01.2012, 19:54

alldaycooking 1

29.01.2012, 19:56

Multumesc!

iry-gabriela 1

29.01.2012, 20:14

prezentarea este ffff frumoasa

alldaycooking 1

29.01.2012, 20:50

Multumesc!

Angelina_Elena 1

29.01.2012, 21:05

yamiii,ce bine arata

alldaycooking 1

29.01.2012, 21:16

Multumesc Elena!

Bunica 1

29.01.2012, 23:29

Ce frumos ai prezentat!

Bucataras 1

29.01.2012, 23:36

adasev12 1

30.01.2012, 00:53

delicatese place feniculul

mihaelar63 1

30.01.2012, 01:04

O reteta elaborata

Lau 1

30.01.2012, 08:32

felicitari

alinutzika 1

30.01.2012, 09:27

arata minunat!

mamaieelena 1

30.01.2012, 10:21

buna si frumos prezentata

alldaycooking 1

30.01.2012, 15:17

Va multumesc!

Bya Ralu 1

04.02.2012, 14:02

super,felicitari

MVMih 1

04.02.2012, 14:34

Asa ceva...eu n-am vazut...nici n-am mancat...dar vreau

COSTEO 1

19.04.2013, 15:26

ce bine arata! bunaciune in trei culori!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pulpe de pui afumate