Friptura de miel

de ramo_cata in Oaie, 5 Apr 2010 | 12852 vizualizari

 

hmm nu prea imi place carnea de miel dar am zis totusi sa nu lipseasca dupa masa pentru PASTI...

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 ardei gras 
  • patrunjel verde,telina verde
  • maghiran,piper,busuioc,sare,cimbru(uscate)
  • 2 cani vin alb
  • 3 linguri de mustar clasic
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Am spalat carnea f bine,am sarat-o,piperat-o si am pus-o intr-o tava de yena...am tocat ceapa ,ardeiul ,patrunjelul si telina.am pus si restul condimentelor.am adaugat vinul si apa cat sa acopere toata carnea...am bagat-o in cuptorul deja incins...cat a stat la cuptor am intors-o cand pe-o parte cand pe alta ca sa se rumeneasca bine pe ambele parti... spre final am adaugat cele 3 linguri de mustar ,pe care le-am amestecat cu putin sos din tava cat sa se omogenizeze si am adaugat peste friptura..sosuletul are un gust ... O BUNATATE pe care o preparam de Pasti!!!!

 

 

TIPS-URI

1

as fi vrut sa pun si usturoi verde dar din pacate n-am avut:(  

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

05.04.2010, 18:07

foarte bine arat chiar daca nu sant fan miel fripturica ta arat minunat

Sylvia 1

05.04.2010, 18:52

Excelenta arata , imi place tare.

Rahela Velicu 1

26.04.2018, 22:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel in stil marocan