Friptură de porc cu ceapă la tavă

de alice_ciobanu in Porc, 28 Iun 2011 | 5728 vizualizari

 

Mai demult am pregătit o friptură de porc cu ceva ceapă..totul într-o tavă..la cuptor...foarte fragedă şi aromată...N-am mai avut timp să postez atunci reţeta...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 2 căni apă
  • 4 căţei usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 100 gr unt
  • rozmarin
  • sare, piper
  • foi dafin 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de porc cu ceapă la tavă:

Am pregătit un amestec din 2 căni de apă rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin şi usturoiul tăiat feliuţe. carnea am tăiat-o în felii de grosime potrivită şi am pus-o la macerat, pentru 3 ore, în acest amestec.

Într-o tavă am topit untul, am pus carnea macerată, presărată cu ceapa tocată şi am acoperit totul cu folie de aluminiu.

Am dat la cuptor pentru 40 minute după care am scos folie şiam mai lăsat încă 20 minute.

Am servit friptura caldă cu harbuz roşu murat şi cu cartofi cu salvie la cuptor (combinaţie neobişnuită? ..:)) foarte bunăăăă.....)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de porc cu ceapă la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]