Friptură de porc cu ceapă la tavă

de alice_ciobanu in Porc, 28 Iun 2011 | 5569 vizualizari

 

Mai demult am pregătit o friptură de porc cu ceva ceapă..totul într-o tavă..la cuptor...foarte fragedă şi aromată...N-am mai avut timp să postez atunci reţeta...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 2 căni apă
  • 4 căţei usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 100 gr unt
  • rozmarin
  • sare, piper
  • foi dafin 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de porc cu ceapă la tavă:

Am pregătit un amestec din 2 căni de apă rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin şi usturoiul tăiat feliuţe. carnea am tăiat-o în felii de grosime potrivită şi am pus-o la macerat, pentru 3 ore, în acest amestec.

Într-o tavă am topit untul, am pus carnea macerată, presărată cu ceapa tocată şi am acoperit totul cu folie de aluminiu.

Am dat la cuptor pentru 40 minute după care am scos folie şiam mai lăsat încă 20 minute.

Am servit friptura caldă cu harbuz roşu murat şi cu cartofi cu salvie la cuptor (combinaţie neobişnuită? ..:)) foarte bunăăăă.....)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de porc cu ceapă la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume si carnati picanti la cuptor