Friptura de porc in vin rosu la tigaie

de Valclaudia in Porc, 3 Oct 2015 | 11563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca. 500 g pulpa de porc
  • 2 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • mix din boabe de piper
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 150 ml vin rosu
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in vin rosu la tigaie:

Carnea de porc se taie bucatele apoi se pune la prajit in 2 linguri de ulei.

Lasam la prajit doua minute, apoi o intoarcem pe cealalta parte.

Adaugam sare dupa gust, bobitele de mustar si mixul din boabe de piper.

Turnam vinul rosu, acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade vinul.

Prajim uniform bucatile de carne, oprim focul si presaram patrunjelul verde proaspat tocat.

Servim cu orice garnitura, in cazul nostru am servit carnea cu piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin rosu la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura ardeleneasca de porc cu carnati -de Craciun