Friptura de porc la tava cu piure de cartofi

de kamy in Porc, 21 Dec 2010 | 12466 vizualizari

 

mama facea.... ceva simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg.pulpa de porc fara os
  • 4-5 lg.ulei
  • 100 ml apa
  • 200 ml bulion
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cimbru
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava cu piure de cartofi:

Carnea spalata,stearsa,taiata felii groase cam de un deget,condimentate cu sare,piper si cimbru, puse intr-o tava in care adaugam uleiul si apa.Acoperim tava cu folie de aluminiu si o bagam in cuptorul incalzit in prealabil.Dupa o jumatate de ora incercam carnea sa vedem daca e aproape fiarta...daca da,adaugam bulionul amestecat cu usturoiul zdrobit si mai lasam in cuptor 10-15 min fara folie.

Noi am servit cu piure de cartofi si varza murata la borcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi