Friptura de pui cu sos Camembert

de Alexandra Burz in Pui, 1 Mar 2014 | 5951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui dezosate
  • condiment pentru carne pui
  • sos de soia
  • 100 gr cambernet
  • 100 ml lapte
  • nuscoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu sos Camembert:

Intr-o tava punem putin ulei, pulpele dezosate asezonate cu condiment de pui si sos soia.

Dam la cuptor pentru 40 minute.

Intr-o tigaie pregatim sosul Camembert

Punem laptele si branza taiata cubulete.

Lasam sa fiarba la foc mic.

Dupa aproximativ 10 minute adaugam nucsoara, mai lasam 2 minute si oprim focul.

Servim friptura cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

puteti inlocui camembert-ul cu gorgonzola

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos Camembert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor