Friptura de pui cu usturoi verde

de Constelatialeu in Pui, 14 Mai 2014 | 4245 vizualizari

 

Din categoria rapid ,bun si facut in tuci.....

 

INGREDIENTE

  • un pui mic, fara piept si aripi
  • usturoi verde, sa fie, sa se ajunga
  • 3 rosii
  • condimente pentru pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu usturoi verde:

Mai intai taiem puiul in bucatele mai mici (n-am folosit pieptul si aripile), adaugam sare. Punem tuciul pe foc sa se incinga uleiul si adaugam bucatele de pui si 1/2 canita de apa. Lasam la foc moderat sa se patrunda carnea. Taiem usturoiul marunt si rosiile in bucatele. Cand carnea este patrunsa bine adaugam usturoiul, rosiile si condimentele. Mai lasam cca 30 min la foc mic. Am servit cu cartofi noi si gogosar in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu vin la cuptor si cartofi rumeniti