Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor

de madab in Porc, 3 Iul 2015 | 3346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc
  • 300g cartofi noi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • usturoi
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor:

Carnea se spala si se condimenteaza dupa gust Cu sare, piper, cimbru, patrunjel si usturoi pisat sau taiat cubulete.

Cartofii se curata de coaja si se condimenteaza Cu sare, piper, cimbru si patrunjel.

Se pun in tavi difetite cu putin ulei fiecare si se acopera cu folie de aluminiu.

Se dau la cuptorul preincalzit,  la 180 grade pana cartofii si carnea se inmoaie

Cand sunt moi se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca. 

Se pot servi cu salata de vara sau cu mujdei de usturoi. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Un pranz delicios-muschiulet de porc marinat