Friptura la cuptor cu ceapa, cascaval si garnitura de orez

de Gherca Daniela in Porc, 3 Oct 2014 | 5073 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

03.10.2014, 13:31

Adele 1

03.10.2014, 13:41

mihaelar63 1

03.10.2014, 13:58

Daniela interesanta ,, miscarea '' cu maioneza .Poti sa-mi spui ce rol are si cum influenteaza textura carniisau a cascavalului ??

portiadelumina 1

03.10.2014, 14:15

Ce pot spune, acum, că n-am mâncat de prânz, decât că merg să mănânc, că uite, aceste "legume" la cuptor mi-ai provocat o şi mai mare foame.

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:40

Mihaela, multumesc de apreciere . Maioneza inmoaie carnea sa nu fie tare,iar in combinatie cu ceapa si cascavalul este nemaiponenita. Tot gustul bun ii da ceapa. Am incercat sa inlocuiesc snitelele obisnuite cu ceva diferit si mai sanatos. Sunt foarte incantata, noua ne place!

deyutzky 1

03.10.2014, 14:41

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:41

Cu drag, Padre!

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:42

Deyutzky

- Andreea - 1

03.10.2014, 14:47

reisnaor_2006 1

03.10.2014, 15:00

o bunatate

Constelatialeu 1

03.10.2014, 15:03

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 15:44

babi5 1

03.10.2014, 18:51

Eu as vres numsi friptura fara cascaval

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]