Fursecuri

de susu in Dulciuri, 28 Mar 2010 | 4706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -         1 ou
  • -         60 grame zahar
  • -         70 grame ulei 
  • -         ½ praf de copt
  • -         60 grame faina
  • -         5 grame zeama lamaie
  • -         Stafide
  • -         Nuci
  • -         Un praf de sare    
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se freaca oul cu zaharul , un praf de sare si praful de copt stins in zeama de lamaie pana se albeste. Se adauga uleiul cate putin si se freaca. La sfarsit se adauga faina cate putin. Se pun gramajoare in tava pe hartie de copt si se aseaza in mijloc nuci si stafide.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

28.03.2010, 21:01

ce finute sunt!

danis 1

29.03.2010, 01:02

inateresante,felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 20:45

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata