delicioase!
Se freaca untul cu zaharul, zaharul pudra, galbenusul si crema de lapte cu unt de cocos.Apoi se adauga si fulgii de cocos.
Separat amestecam faina cu praful de copt si amoniul si se adauga treptat in amestecul cu galbenus si zahar.
Se da la rece aluatul format invelit in folie de plastic macar o jumatate de ora.Apoi se tapeteaza cu faina o tava de briose si punem acolo mici banuti sa se coaca.De asemenea am umplut si o tavita de silicon cu mici forme de trandafirasi si am bagat la cuptor sa se coaca
Se decoreaza cu fulgi de cocos, ciocolata topita si piure de visine.Piureul de visine se face simplu mixand visinele din compot fara samburi cu o lingura de crema de lapte cu unt/extract de cocos. Se pot inmuia marginile fursecurilor in acest piure si apoi se tavalesc prin fulgi de nuca de cocos sau se pot picura mici stropi pe suprafata lor.Din piureul de visine amestecat cu o parte din aluatul deja obtinut si cu inca 2-3 linguri de faina se poate obtine un nou alaut de culoare movalie care are un gust delicios.Le puteti decora cu ciocolata topita si pusa intr-o punguta de plastic cu un colt intepat.Sunt absolut delicioase si au o roma de nuca de cocos de vis.