Fursecuri cu nuci si ciocolata

de Lavinia in Prajituri, 18 Noi 2012 | 7449 vizualizari

 

INGREDIENTE

Fursecuri

  • 350 g nuci macinate
  • 150 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 1 pliculet amoniac
  • faina cat cuprinde pentru un aluat nu foarte tare
  • 100 g unt

Umplutura:

  • gem/dulceata

Glazura:

  • 150 g ciocolata
  • 70 ml frisca lichida
  • bombonele colorate(optional)
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci si ciocolata:

Mixam untul cu zaharul pudra ,ouale  ,amoniacul si 50 g faina.Lasam sa se odihneasca 1 ora.

Adaugam nucile si faina pentru un aluat nu foarte tare.

Intindeti cu sucitorul o foaie potrivit de subtire(0.5 cm) si taiati cu formele dorite fursecurile.

Dati la cuptor pana se auresc putin.

 

Cand sunt reci le umplem cu gem si le ornam cu glazura si bombonele.

TIPS-URI

1

Daca le tineti intr-o punga peste noapte vor fi foarte fragede

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]