Fursecuri cu rahat din aluat foitaj

de Constelatialeu in Dulciuri, 4 Oct 2013 | 5627 vizualizari

 

Din categoria avem rahat,ce facem cu el.....il mancan,cu apa rece sau cu fursecuri....Si eu cand vreau sa ma simplific ma complic al naibii de mult,dar trebuia sa-mi testez noile achizitii in materie de cutere...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj - 2 foi a 400 g
  • rahat colorat
  • zahar pudra
  • rabdare
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu rahat din aluat foitaj:

Lasam aluatul sa  se dezghete si apoi ne jucam cu formele din dotare si formam fursecuri.Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt,dam tava la cuptorul preincalzit,cca 20 min.

Scoatem fursecurile,le asezam pe farfurie si le pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

cand bagam tava in cuptor,sub tava punem o cratita cu apa,sa nu se arda fursecurile pe fund...

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu rahat din aluat foitaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Corinuta 1

05.10.2013, 00:52

Mai Ligia, sa stii ca si p-aici am vazut o gramada in ultima vreme!

Lia_ 1

05.10.2013, 22:55

ce vesele sunt toate, prajiturile, formele si rahatu'

Sim0na 1

07.10.2013, 11:33

Un dulce rapid!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu Nutella