Gem de portocale

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 7 Dec 2014 | 7842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de portocale
  • 400 g zahar
  • 1 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de portocale:

Curatati portocalele de coaja si le taiati in cuburi, adaugati zaharul si zeama de lamaie, amestecati bine pana se dizolva usor zaharul in sucul format.

Se lasa la macerat timp de o ora, apoi se fierb la foc mic pana ajunge la consistenta de miere.

Se toarna fierbinte in borcane spalate si sterilizate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de portocale" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]