Ghiveci cu carne de pui

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 23 Aug 2021 | 3814 vizualizari

 

Retete de suflet
Iata o reteta de mancare de vara cu carne de pui. 

 

INGREDIENTE

  • 1, 5 kg rosii
  • 5-6 cepe mari
  • 3 ardei kapia
  • 1 ardei gras verde
  • carne/ piept de pui
  • 5o ml ulei
  • 1 catel mic de usturoi
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu carne de pui:

Mai intai taiem ceapa cubulete si o punem la prajit in uleiul incins.

Intre timp tocam ardeiul julienne sau cubulete si dam rosiile pe razatoare.

Adaugam ardeiul si rosiile peste ceapa, adaugam si carnea de pui prajita si lasam pe foc aproximativ 20-25 de minute pana cand legumele sunt gatite suficient. Adaugam zahar si sare si amestecam din cand in cand.

La final adaugam usturoiul si verdeata tocata marunt. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Indicat este sa folositi rosiile coapte bine.

2

Rosiile se pot da pe razatoare sau se pot taia cubulete mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de dovlecei, vinete si ardei (conserva)