Ghiveci cu carne de pui

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 23 Aug 2021 | 4125 vizualizari

 

Retete de suflet
Iata o reteta de mancare de vara cu carne de pui. 

 

INGREDIENTE

  • 1, 5 kg rosii
  • 5-6 cepe mari
  • 3 ardei kapia
  • 1 ardei gras verde
  • carne/ piept de pui
  • 5o ml ulei
  • 1 catel mic de usturoi
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu carne de pui:

Mai intai taiem ceapa cubulete si o punem la prajit in uleiul incins.

Intre timp tocam ardeiul julienne sau cubulete si dam rosiile pe razatoare.

Adaugam ardeiul si rosiile peste ceapa, adaugam si carnea de pui prajita si lasam pe foc aproximativ 20-25 de minute pana cand legumele sunt gatite suficient. Adaugam zahar si sare si amestecam din cand in cand.

La final adaugam usturoiul si verdeata tocata marunt. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Indicat este sa folositi rosiile coapte bine.

2

Rosiile se pot da pe razatoare sau se pot taia cubulete mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]