Ghiveci de legume

de dantes in Mancaruri de post, 3 Apr 2014 | 3951 vizualizari

 

Foarte gustos bun pentru zilele de post si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 conopida
  • 50 ml ulei
  • 50 g pasta de rosii
  • sare,piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Ceapa se caleste putin in ulei, se adauga legumele taiate cubulete se adauga apa cat sa acopere toate legumele si se fierbe, cand sunt aproape fierte se adauga pasta de rosii, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa la fiert pana sunt gata legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]