Ghiveci de legume cu piept de pui afumat

de pity19 in Mancaruri de legume, 13 Oct 2014 | 4720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 gr piept de pui afumat
  • 500 gr fasole verde la conserva
  • 200 gr ciuperci la conserva
  • 4 ardei verzi
  • 2 gogosari
  • 3 morcovi
  • 7 rosii mici
  • 2 linguri ulei
  • 15 masline negre fara samburi
  • 1 leg patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu piept de pui afumat:

  1. Clatim legumele proaspete ;
  2. Scobim ardeii si gogosarii de seminte ; Taiem cubulete ;
  3. Rosile le taiem cuburi ;
  4. Morcovii ii curatam de coaja ; Tocam marunt ;
  5. Maslinele le taiem fiecare in trei ;
  6. Intr-o cratita punem cele 2 linguri de ulei , adaugam legumele taiate si le calim putin ( cele proaspete , maslinele nu le punem )
  7. Turnam peste legume o cana cu apa cat sa le acopere ;
  8. Scurgem fasolea si ciupercile de zeama ;
  9. Tocam ciupercile marunt ;
  10. Cand morcovii sunt aproape fierti , turnam fasolea , ciupercile si maslinele ;
  11. Pieptul de pui il taiem feliute subtiri ;
  12. Adaugam pieptul peste legume ;
  13. Tocam patrunelul marunt si punem in cratita ;
  14. Lasam pana scade apa si condimentam dupa gust cu sare si piper ;
  15. Luam de pe foc si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci traditional