- 170 gr piept de pui afumat
 
    - 500 gr fasole verde la conserva
 
    - 200 gr ciuperci la conserva
 
    - 4 ardei verzi
 
    - 2 gogosari
 
    - 3 morcovi
 
    - 7 rosii mici
 
    - 2 linguri ulei
 
    - 15 masline negre fara samburi
 
    - 1 leg patrunjel
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: -
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu piept de pui afumat:
						
    - Clatim legumele proaspete ;
 
    - Scobim ardeii si gogosarii de seminte ; Taiem cubulete ;
 
    - Rosile le taiem cuburi ;
 
    - Morcovii ii curatam de coaja ; Tocam marunt ;
 
    - Maslinele le taiem fiecare in trei ;
 
    - Intr-o cratita punem cele 2 linguri de ulei , adaugam legumele taiate si le calim putin ( cele proaspete , maslinele nu le punem )
 
    - Turnam peste legume o cana cu apa cat sa le acopere ;
 
    - Scurgem fasolea si ciupercile de zeama ;
 
    - Tocam ciupercile marunt ;
 
    - Cand morcovii sunt aproape fierti , turnam fasolea , ciupercile si maslinele ;
 
    - Pieptul de pui il taiem feliute subtiri ;
 
    - Adaugam pieptul peste legume ;
 
    - Tocam patrunelul marunt si punem in cratita ;
 
    - Lasam pana scade apa si condimentam dupa gust cu sare si piper ;
 
    - Luam de pe foc si servim!
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.