Ghiveci de legume la Multicooker

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 28 Mai 2014 | 9893 vizualizari

 

Fiind miercuri, am preparat pentru pranz un ghiveci de legume, cu de toate. Danut "iubeste" asa mult legumele incat la ciorbe zice - pune-mi te rog numa apa :))))). Azi cand a vazut..a dat ochii peste cap :))). A mancat cu chiu si vai jumatate din farfurie apoi a zis - ti-as spune ceva dar o sa zici - du-te de aici mofturosule, du-te! du-te! :))).

 

INGREDIENTE

  • cantitatile de legume se pun dupa preferinta si numarul de oameni prezenti la masa
  • eu am folosit:
  • cartofi
  • morcovi
  • ceapa
  • fasole rosie, fiarta
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • dovlecel
  • vanata
  • sare
  • piper
  • pasta de gogosar cu ardei si ceapa
  • bulion
  • boia de ardei iute
  • putin zahar
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume la Multicooker:

Pregateste aparatul Philips Multicooker.

Seteaza din meniu functia FRY, pune putin ulei la incins.

Toate legumele curata-le si spala-le.

Taie ceapa juliene si morcovul cubulete si pune-le in uleiul incis. Caleste-le cateva minute apoi adauga cartofii taiati in 4 si rumeneste-i usor. Adauga ardeii tocati cubulete si apa cat s-ajunga pana la jumatatea cantitatii de legume.

Opreste aparatul si seteaza-l din nou, de data asta la functia STEW.

Inchide capacul.

Dupa 20 minute adauga dovlecelul si vanata , taiate cubulete.

Dupa alte 20 minute adauga pasta de gogosar, boiaua, zaharul, sare dupa gust, bulionul si mai lasa 5 minute.

Opreste aparatul si adauga patrunjel verde, tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker