Ghiveci de toamna

de Michelle in Mancaruri de post, 1 Oct 2009 | 7222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ardei de diferite culori
  • ceapa
  • morcov
  • o mana de fasole verde
  • ardei iute (optional)
  • 1 lg delikat
  • 3 lg ulei masline
  • 4 cani apa
  • 3 lg bulion de rosii
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de toamna:

Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem la foc.
apoi adaugam fasolea tocat marunt,
mai adaugam o cana cu apa,apoi adaugam ardei taiati fasiute
si vinetele taiate cubulete.
Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert.Cand sunt moi adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete evantai