Gnocchetti in sos alb

de Adele in Paste, 27 Aug 2014 | 3851 vizualizari

 

Ceva simplu si gustos in doar 10 minute :D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr gnocchetti.
  • 4 linguri smantana.
  • 50 gr cascaval ras (sau alt tip de branza).
  • 1 felie branza topita.
  • 20 gr unt.
  • sare.
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchetti in sos alb:

Pentru inceput punem o oala cu apa la foc,si lasam sa fiarba ,cand da in clocot punem sare si punem gnocchetti.(5-6 minute)

Intre timp punem o tigaie pe foc,adaugam untul si il lasam sa se topoeasca,dupa care adaugam smantana si branza topita ,lasam la foc mic,pana se formeaza un sos cremos ,potrivim de sare si piper.

Scoatem gnocchetti cu o paleta si ii punem peste sos,ii amestecam bine si cand sunt gata punem cascavalul ras.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si crema de branza.

2

Se poate pune si patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchetti in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu branza de vaci si suc de rosii