Gnocchi cu leurda

de MotanLaOale in Porc, 4 Apr 2014 | 4827 vizualizari

 

Este vremea leurdei si daca imi place mult fac tot felul de combinatii. Foarte buni au iesit.

 

INGREDIENTE

  • 500 g gnocchi
  • 100 g costita afumata
  • 150 g carnati de casa
  • 150 g cascaval Delaco
  • 3 linguri parmezan ras
  • 4 linguri ulei de masline
  • 400 g rosii decojite in bulion
  • 2 linguri pasta ardei
  • 4 legaturi leurda
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu leurda:

Gnocchi se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj si se pun la scurs.

Leurda se curata de codite, se spala si se usuca cu un prosop.

Se pune in robot leurda cu 2 linguri ulei de masline si 3 linguri de parmezan si se mixeaza bine.

Cand devine aproape pasta se pune deoparte.

Intr-o tigaie in uleiul ramas se prajeste costita taiata fasii si carnatul taiat rondele.

Cand sunt prajite se pune pasta de leurda si rosiile in bulion maruntite.

Se fierb 8-10 minute, se adauga gnocchi fierti si se amesteca bine.

Se mai fierbe 5 minute impreuna.

Se unge o tava cu unt si se transfera amestecul in ea si se niveleaza.

Se presara cascaval ras si se introduce in cuptor 10-15 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Cascavalul este optional. Este bun si fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]