Gogosari in pasta de rosii

de alilianaa in Conserve, 4 Sep 2013 | 5256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,8 kg gogosari taiati fasii mai mici ( mai putin de un sfert)
  • un borcan de 800 g cu pasta de rosii
  • 150 ml otet
  • 100 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 2 linguri sare
  • 2 linguri zahar
  • 5 foi dafin
  • 10 boabe piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in pasta de rosii:

Din pasta de rosii, ulei, apa, otet, sare, piper, zahar, foi dafin se face o compozitie care se pune pe foc. Cand se incalzeste se adauga gogosarul taiat fasii si se lasa la fiert. Se fierbe pana cand ardeiul incepe sa fie ,, inghitit" de compozitia de pasta de rosii. Cand totul este gata se pune in borcane ( spalate, uscate) si se fieb pe baie de abur la foc domol pret de 45 de minute- o ora.

Se pun la rece in camara.

TIPS-URI

1

se poate folosi usturoi

2

se pot folosi ca garnitura la friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in pasta de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

babi5 1

05.09.2013, 07:33

alilianaa 1

05.09.2013, 07:38

Dia, nici nu am mai pus de ceva vreme, daranul asta am prestat cateva borcanele..

alilianaa 1

05.09.2013, 07:38

Babi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos