Nu pot sa va zic ca sunt super, mega deliciosi :D !!!
Spalam bine gogosari si ii curatam , dupa care ii taiem julien nici grosi dar nici subtiri, intre timp pregatim sosul astfel:punem intoate ingredientele de mai sus inafara de gogosari, mestecam pana se dizolva toate ingredientele, lasam sa fiarba aprox 10 min la foc mic dupa care incepem sa punem din gogosari cca 3 maini nu ii punem toti deodata, si lasam sa fiarba 2-3 min dar nu mai mult si cu o paleta ii scoatem si ii scurgem bine de sos, facem asa pana cand terminam cu toti gogosari, dupa ce am terminat cu ei ii punem in borcane fara sa ii indesam, cand am terminat de pus gogosari in borcane turnam sosul fierbinte peste iei sii ii dam la cuptor ptr 30 de min ( la dunt ) sa nu uitam la foc mic, dupa ce au trecut cele 30 de min scoatem borcanele din cuptor si le acoperim bine cu o patura unde le lasam sa se raceasca detot abia dupa le putem depozita unde vrem, e o bunatate :D merita incercata reteta.