Gogosele de cartofi

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2014 | 8339 vizualizari

 

O garnitura deosebita alaturi de preparate din carne sau peste.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 1 ou
  • 25 gr unt
  • parmezan ras
  • sare, piper, praf de usturoi cu ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele de cartofi:

- Curatam cartofii de coaja si ii fierbem in apa cu sare. 

- Cand sunt fierti ii scurgem de apa si ii pasam cu robotul . Amestecam cu un tel cu untul, pul, sare, piper, praful de sare si de usturoi. trebuie sa aiba o consistenta mai densa.

- Lasam sa se raceasca putin si modelam gogosele. Eu le.am facut mai lunguiete cu ajutorul a doua linguri , dar se pot face cu cornetul de ornat prajiturile. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit in prealabil pt cca 15-20 minute (pana se rumenesc).

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

pity19 1

01.09.2014, 00:40

Interesant!

simona72 1

01.09.2014, 09:10

Astea imi plac si simple, doar cu o salata!

Rocsi 1

01.09.2014, 20:36

Ce faine sunt!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza si fistic