Gogosi cu lingura

de Bya Ralu in Dulciuri, 27 Iun 2016 | 9594 vizualizari

 

Mi-a facut pofta Madi si le-am executat imediat,se fac atat de usor si rapid!si nu va zic cat sunt de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 g iaurt
  • 50 g branza usor sarata (eu am avut telemea)
  • 3 linguri de zahar
  • 1plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie si portocala
  • 1/2 plic de praf de copt
  • faina
  • zahar pudra
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu lingura:

Intr-un bol punem oul si zaharul si amestecam bine.

Punem si praful de copt,coaja de lamaie si portocala,iaurtul si branza rasa pe razatoarea mica.

Se pune faina putin cate putin si se amesteca.

Aluatul trebuie sa fie usor grosut sa nu curga de pe lingura.

Intr-un ceaun punem ulei la incins si incepem sa punem cu lingura aluat.

Se prajesc pe ambele parti,se scot cu o paleta pe hartie de bucatarie sa absoarba uleiul in exces.

Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu lingura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

roxana_simona 1

30.06.2016, 10:40

delicioase

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:11

Cretunencu 1

05.07.2016, 14:22

Sunt de vis! Se fac ultrarapid. In 15 min ai pe masa gogosi calde. Ingrediente putine si usor de gasit prin casa. Eu le-am facut putintel mai mari si le-am transformat in papanasi cu smantana si dulceata de afine. O nebunie!!!! Reteta perfecta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]