Gogosi poloneze

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2010 | 10157 vizualizari

 

Denumirea nu are nicio treaba cu bucataria poloneza. Le+am denumit asa pentru ca le+am preparat cu cremvursti polonezi....

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 polonez.....
  • 150 g telemea mai tare
  • 1 ceapa mica
  • 125 g faina alba
  • 125 g faina neagra
  • 10 g drojdie uscata
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • ceapa verde uscata
  • marar
  • piper
  • ulei
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi poloneze:

Polonezul si ceapa se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei. Cand sunt gata se adauga in vasul cuptorului de paine peste toate celelalte ingrediente. Se selecteaza programul corespunzator pentru framantare si dospire. Cand e gata se intinde cu sucitorul o foaie nu foarte groasa pe masa infainata. Se decupeaza formele dorite . Eu am folosit o forma pentru piscoturi. Se prajesc in mai mult ulei incins . Se servesc cu sos iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi poloneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]