Gomboti( galuste) din paine

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2011 | 4700 vizualizari

 

Acesti gomboti se servesc cu mancarurile cu mult sos.
Noua ne plac cel mai mult alaturi de sosul vanatoaresc.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 chifle sau felii de paine
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri gris
  • 2 oua
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gomboti( galuste) din paine:

Painea se taie cubulete si se opareste cu laptele fierbinte.  Dupa ce s-a racit se adauga celelalte ingrediente.

Cu palmele umede se fac gombotii si se fierb 10 minute in supa sau apa cu vegeta facuta in casa. Ii lasam sa fiarba pina se ridica la suprafata. Se lasa in apa pina la servire, sa ramana calzi.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustosi alaturi de o mancare de limba cu masline, cu mult sos...

Daca ti-a placut reteta noastra "Gomboti( galuste) din paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

kamy 1

12.10.2011, 22:06

interesant

MIUTA 1

13.10.2011, 22:51

Cred ca sunt deliciosi imi place

Kori 1

17.10.2011, 00:06

trebuie sa fac si eu, ca imi place cum suna si arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]