Grisine cu ierburi aromate

de Anett in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2017 | 4947 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori! :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina (din care 250 gr faina integrala)
  • jumatate cub de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1.25 dl iaurt
  • 2 lingurite ierburi aromate ( oregano, tarhon, cimbru, pudra chilli)
  • 1 dl ulei de masline
  • 1.25 dl apa (calda)
  • 50 gr cascaval ras
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grisine cu ierburi aromate:

In apa calda, se amesteca drojdia si se lasa sa se odihneasca.

Intr-un bol mare, amestecam faina, drojdia, uleiul, cascavalul, iaurtul si ierburile aromate, framantam bine pentru cateva minute, apoi presaram aluatul cu faina si acoperim cu un prosop si lasam la dospit pentru o ora.

Dupa ce aluatul a crescut, impartim in 4 mingiute egale. Luam una dintre ele si cu un sucitor, intindem aluatul si taiem fasii de grisine.

Le asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt si le introducem in cuptorul bine incins, pentru 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Grisine cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri