Halloween Cookies

de Anamaria7 in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 5577 vizualizari

 

UUuuuuuu ;))

 

INGREDIENTE

Pentru fursecuri:

  • 3/4 c unt moale
  • 1c zahar
  • 2 oua
  • 1 lgt esenta de lamaie
  • 4c faina
  • 2 lgt praf de copt
  • 1/2 lgt sare
  • 1 lgt scortisoara
  • 1 lgt nucsoara

Pentru glazura:

  • 1 albus
  • 2c zahar pudra
  • 1 lgt suc de lamaie
  • colorant alimentar
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Halloween Cookies:

Fursecuri:

Untul se mixeaza pana devine cremos, apoi se adauga zaharul, apoi ouale (pe rand) si esenta de lamaie. Faina amestecata in prealabil cu praful de copt si sarea se incorporeaza la final. Aluatul rezultat trebuie sa nu fie lipicios, sa poata fi framantat cu mana. Se tine la frigider min 30min.

Glazura:

Albusul se bate spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul pudra, iar la final sucul de lamaie si se mixeaza pana cand isi pierde din luciu. Se coloreaza dupa preferinte.

Dupa ce scoatem aluatul din frigider, se intinde o foaie de cca 3mm grosime din care taiem fursecuri de diferite forme.

Tava cu fursecuri se tine in cuptor cca 12min, pana cand acestea nu mai sunt lucioase si se rumenesc. Se racesc pe o tava diferita.

TIPS-URI

1

Glazura se intareste in mod normal la rece, dar eu le-am facut pe fuga si am fost nevoita sa gasesc alta modalitate... Asa ca le-am mai dat o data la cuptor la foc mic (150C) pentru 5min sa se intareasca glazura :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Halloween Cookies" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert mere coapte