Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)

de DinDragostePentruGatit in Porc, 19 Ian 2013 | 10975 vizualizari

COMENTARII (15)

Zamfira 1

19.01.2013, 14:09

o reteta minunata!!!

DinDragostePentruGatit 1

19.01.2013, 14:09

Muuultumesc, Zamfira!

Ela68 1

19.01.2013, 14:17

si eu mananc hrisca destul de mult, dar simpla, cu apa fierbinte, apoi strecurata. Nu m-am gandit sa fac mancare cu ea. Cred ca e foarte buna. chiar si fara carne.

DinDragostePentruGatit 1

19.01.2013, 14:19

Eu de origine sovietica , o preparam in fel si chip.

Ela68 1

19.01.2013, 14:24

ooo, da, o prefer asa !

MotanLaOale 1

19.01.2013, 14:39

Bunica 1

19.01.2013, 14:43

N-am mancat hrisca pana acum!

Bya Ralu 1

19.01.2013, 14:46

DinDragostePentruGatit 1

19.01.2013, 14:59

Bunica, are un miros specific, diferit de restul cerealelor, cu toate ca nu e o cereala. Cand eram mica nu prea imi placea... mancam si miere de hrisca, neagra si foarte parfumata. Ce amintiri!

_Alina_ 1

19.01.2013, 15:00

gaby_gabytza 1

19.01.2013, 15:27

plaaaaaaace

adry88 1

19.01.2013, 17:12

bun

Rocsi 1

19.01.2013, 18:51

Lau 1

19.01.2013, 19:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc