Hummus (pasta de naut)

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2015 | 14124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g boabe uscate de naut
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare si piper dupa gust
  • sucul de la 1 lamaie
  • 60 ml ulei de masline
  • 3 linguri tahini (pasta de susan)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus (pasta de naut):

Clatim boabele de naut sub jet de apa rece, apoi le punem la hidratat in apa de seara pana dimineata.

Clatim din nou boabele, apoi le punem la fiert in apa cu sare si bicarbonat pana se zdrobesc boabele usor cu furculita.

Scurgem boabele, le clatim cu apa calduta (pentru a indeparta cojile pe cat posibil) si zdrobim apoi boabele cu un mixer vertical.

Adaugam uleiul de masline, cateii de usturoi, pasta de susan, zeama de la o lamaie.

Condimentam dupa gust (sare, piper) si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus (pasta de naut)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Naut prajit reteta de gustare delicioasa