Iahnie de fasole boabe

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 4356 vizualizari

Iahnie de fasole boabe

 

O bunatate in zilele reci de iarna...

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba boabe
  • 2 cepe mici
  • 4 morcovi
  • 3 rosii
  • usturoi
  • 4 foi de dafin
  • marar tocat
  • sare, piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole boabe:

Fasolea se spala si se da in clocot prin trei ape. Se separa cojile daca s-au desprins, se schimba apa (atit cit sa acopere boabele) si se adauga legumele tocate dupa cum doriti (ceapa, morcovii).

Se lasa la fiert mestecindu-se din cind in cind pentru ca aromele sa se intrepatrunda, apoi se adauga foile de dafin si rosiile(decojite)taiate. 

Se condimenteaza dupa gust, iar la gata se adauga mararul.

Se servesc cu muraturi:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole