Icre de crap

de nadea68 in Peste, 26 Feb 2014 | 6284 vizualizari

 

Nu stiu voi dar eu ador icrele...de crap,de stiuca...icre negre :)...

 

INGREDIENTE

  • 200 g icre de crap
  • 500 ml ulei de floarea soarelui
  • ceapa
  • zeama de la o lamaie sau otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap:

Secretul de a prepara icrele e multa rabdare  :)....Ca sa se bata bine,icrele trebuie sa fie sarat si nu proaspat.

Punem icrele intr-un bol.Incepem sa adaugam ulei cate un pic,foarte putin si des la inceput.De data asta am folosit  batatorul electric.

Continuam sa batem si sa adaugam ulei pana incepe sa se ingroase.

Cand incepe sa se ingroase incepem sa adaugam si zeama de lamaie.

Cu multa rabdare reusim sa obtinem niste icre cremoase :)

Pentru salata de icre,luam o ceapa si o taiem extra-fin.Adauga la icre si servim.

 

TIPS-URI

1

daca pentru un motiv sau altul nu vrea sa se ingroase :) puteti adauga miez de paine sau amidon

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

tiby 1

27.02.2014, 09:40

nadea68 1

27.02.2014, 19:15

mihaelar63 1

03.03.2014, 23:24

IMi plac mult icrele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]