Icre tarama

de DinDragostePentruGatit in Salate, 7 Apr 2012 | 12368 vizualizari

 

Astăzi fiind Sâmbăta lui Lazăr, icrele au prioritate.

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre tarama;
  • 2-3 lg pesmet;
  • 250 mL ulei de floarea soarelui;
  • 1 ceapă roșie;
  • 1 lămâie;
  • 1-2 lg oțet de mere și miere;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre tarama:

Icrele fiind foarte sărate am adăugat pesmet. 

Se amestecă pesmetul cu icrele, se lasă câteva minute de-o parte.

Se pregătesc cu ajutorul mixerului, adăugându-se uleiul câte puțin apoi zeama de lămâie. 

La final dacă nu e destul de acrișoară, adaug câteva linguri de oțet de mere și miere.  

Ceapa se toacă mărunt.

Se piperează și se servește pe felii de pâine prăjită.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre tarama" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

jolygina 1

08.04.2012, 11:30

super

deyutzky 1

08.04.2012, 13:11

imi place mult

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:32

buneeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre cu ceapa