Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2011 | 8331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • carnati afumat de porc
  • 500g ciuperci
  • 100g masline
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 200ml bulion
  • 250 vin rosu
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor:

Se spala si se portioneaza carnea de iepure.

Se aseaza intr-o tava cu putin ulei impreuna cu usturoiul tocat, foi de dafin, condimentat dupa gust cu sare si piper. Se acopera cu apa si sa introduce tava la cuptor.

Cand carnea de iepure este aproape fiarta se pun in tava ciupercile curatate, carnatii taiati rondele, si maslinele.

Dupa 10 minute turnam in tava si vinul ...apoi punem si bulionul si mai lasam sa fiarba impreuna pana cand "zeama" din tava scade la jumatate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]