Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2011 | 7967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • carnati afumat de porc
  • 500g ciuperci
  • 100g masline
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 200ml bulion
  • 250 vin rosu
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor:

Se spala si se portioneaza carnea de iepure.

Se aseaza intr-o tava cu putin ulei impreuna cu usturoiul tocat, foi de dafin, condimentat dupa gust cu sare si piper. Se acopera cu apa si sa introduce tava la cuptor.

Cand carnea de iepure este aproape fiarta se pun in tava ciupercile curatate, carnatii taiati rondele, si maslinele.

Dupa 10 minute turnam in tava si vinul ...apoi punem si bulionul si mai lasam sa fiarba impreuna pana cand "zeama" din tava scade la jumatate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui, rapida