Iepure cu mazare si broccoli

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2014 | 4559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de iepure
  • 1 ceapa alba mica
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 borcan de mazare
  • cateva buchetele de broccoli
  • vegeta/piper/ghimbir
  • ulei de masline
  • vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu mazare si broccoli:

Iepurele se pune la marinat peste noapte in ulei de masline,vin si condimente.Se lasa in frigider.

Ceapa se tocata marunt se pune la calit ,se adauga si ardeiul kapia taiat cuburi si bucatiile de iepure cu sosul format.

Dupa cateva minute se pune apa si se lasa la foc mic sa fiarba.

Se scot bucatiile de iepure pe o farfurie.

Ceapa si bucatile de ardei kapia cu sosul format se pune intr-un vas ,se adauga mazarea scursa de zeama ,bucatile de iepure si buchetele de broccoli.

Se pune sare si piper ,se mai pune putin vin alb si putina apa.

Se da la cuptor circa 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu mazare si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu legume la cuptor