Inele de somon cu garnitura de orez

de corina241 in Somon, 1 Ian 2011 | 9662 vizualizari

 

Se zice ca in prima zi a anului sa manacam peste si asa vom trece mai usor ...,precum pestele prin ape.Va doresc un An Nou cu multe bucurii,fericire si mult noroc!!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 inele somon proaspat
  • 1 cescuta de orez
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste din comert,daca preferati
  • 1 lingura de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de somon cu garnitura de orez:

Pestele se condimenteaza bine si il dam la frigidem pentru 1 ora.

Pregatim o tigaie intinsa speciala pentru gratar si punem inelele de somon la foc potrivit,acoperite cu un capac,fara a pune ulei.Va devenii usor suculent si astfel se va patrunde bine.Il intoarcem din cand in cand,iar cand sucul s-a evaporat avem grija sa nu se arda.

Orezul se spala in apa rece si apoi il scurgem,ardeii ii taiem in cubulete mici si punem totul intr-o craticioara cu putin ulei.Adaugam sare si piper,putina apa si lasam sa fiarba bobul de orez.

Punem orezul si ardeiul intr-un pahar si-l rasturnam pe farfurie formand mici ''capite'';).Asezam inelele de somon langa orez si servim cu lamaie si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de somon cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala