Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura

de aziz in Dulciuri, 1 Mai 2012 | 4916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml smantana pentru frisca,lichida
  • un puding de vanilie
  • jumatate pahar sirop de zmeura
  • 3 linguri nuttela alba(asa mai fara numar :)))))))
  • jumatate pahar lapte rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura:

 Se mixeaza smantana pentru frisca cu pudingul, laptele rece ciocolata alba si la sfarsit siropul de zmeura. Crema obtinuta se pune in caserola ,tavita de aluminium ,in ce va place sau in ce aveti.....si la congelator cu dumneaei.

Dupe fro cateva ore bunicele cel putin 3 o verificam,dar nu de tot ;)),daca e suficient de inghetata :))o verificam pana la capat :)))))))))Acum eu am impartit crema in doua parti o parte a fost cu siropul de zmeura iar cealata a ramas alba si i-am adaugat cirese de la congelator.Am pus crema intre doua straturi de biscuiti si sa nu mai spun ca nu a mai fost timp de foto frumos ca na cat sa reziste si ei ,,pisoii,,:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Bucataras 1

04.06.2012, 22:43

Aziz, intreaba cineva pe facebook daca se adauga oudingul praf, sau se face budinca ... banuiesc ca se mixeaza smintina cu praful de puding, nu?

aziz 1

05.06.2012, 08:05

exact praful de budinca se amesteca cu smantana pt frisca nu separat....

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]