Inghetata de capsuni

de La Ancuta in Dulciuri, 5 Iun 2011 | 11035 vizualizari

 

Suntem mari consumatori de inghetata. Nu refuz o inghetata nici in cele mai friguroase zile de iarna, iar vara...:). Iar pentru ca este sezonul capsunilor, am incercat o inghetata cu iaurt si capsuni, foarte aromata si buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 150 g iaurt simplu
  • 250 ml frisca lichida
  • 300 g capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Amestecam bine galbenusurile cu zaharul pudra si le punem la foc mic, pe baie de abur. Amestecam continuu pana se ingroasa putin. Dam apoi deoparte si lasam sa se raceasca.

Spalam capsunile sub jet de apa si le curatam de codite. Punem fructele in blender si le pasam.

Fructele pasate le amestecam cu iaurtul si cu crema de galbenus racita.

Batem frisca putin si o adaugam peste amestecul de capsuni cu iaurt. Amestecam usor pana se omogenizeaza.

Punem apoi in cutie si dam la congelator cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert de 1 iunie-spuma de capsuni