Kaizer de casa

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 35233 vizualizari

 

Este foarte gustos si preparat in casa ...

 

INGREDIENTE

  • O bucata piept de porc (sau fleica) binew impanat
  • sare mare de bucatarie
  • 7-8 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaizer de casa:

Se piseaza usturoiul si se unge carnea cu pasta de usturoi obtinuta.

Se pune bucata de piept de porc in sare mare de muraturi, astfel ca bucata sa fie acoperita.

Se lasa la rece (camara, balcon sau frigider acoperita) circa o saptamina.

Se curata bine de sare si se pune intr-o tava, cu putina apa (cam de un deget) cu o foaie de dafin si piper boabe si se da la cuptor pina se rumeneste.


Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]