Legume la tigaie

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 27 Mar 2016 | 5119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi,
  • 1 dovlecel,
  • 1 vanata,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 1 lingurita seminte de susan,
  • 3 lingurite sos worcestershire,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Legumele se taie betisoare lungi de ~ 5 cm. Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si calim morcovul pentru 5 minute. Adaugam si restul de legume si amestecam. Condimentam cu sare si piper. Adaugam sosul worcestershire si mai lasam 2-3 minute. La sfarsit adaugam semintele de susan. Pentru cei care prefera mancarea iute, se poate adauga chilli.

O garnitura rapida si care se potriveste la orice friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume trase la tigaie, cu sos de rosii