Legume la tigaie

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 27 Mar 2016 | 5423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi,
  • 1 dovlecel,
  • 1 vanata,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 1 lingurita seminte de susan,
  • 3 lingurite sos worcestershire,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Legumele se taie betisoare lungi de ~ 5 cm. Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si calim morcovul pentru 5 minute. Adaugam si restul de legume si amestecam. Condimentam cu sare si piper. Adaugam sosul worcestershire si mai lasam 2-3 minute. La sfarsit adaugam semintele de susan. Pentru cei care prefera mancarea iute, se poate adauga chilli.

O garnitura rapida si care se potriveste la orice friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]