Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai

de Satisfyyourcravings in Porc, 4 Mai 2017 | 3073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura suc de lime (1 lime)
  • 1 lingura sos de chili
  • 75 ml sos Oyster
  • 1 lingurita sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • 400 grame filet de porc, taiat fasii (sau proteina vegetala)
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 ceapa rosie, tocata in cuburi mari
  • 140 grame fasole verde, taiata in jumatati
  • orez sau taitei pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai:

Intr-un castron mic, se amesteca sucul de lime cu sosul de chili, sosul Oyster si jumatate din sosul de soia. 

Se incalzeste o tigaie/wok cu 1 lingura de ulei, la foc mare. Se presara sare si piper peste bucatile de porc/proteina vegetala si restul de sos de soia. Se prajesc in tigaie cateva minute, apoi se transfera pe o farfurie. 

Se adauga in tigaie, restul de ulei si se prajeste rapid usturoiul, ceapa si fasolea verde,  2 minute. Se adauga carnea inapoi in tigaie, impreuna cu mixul de sosuri obtinut anterior si se prajesc toate inca 3 minute, pana cand sosul s-a ingrosat. 

Se serveste cu orez sau taitei. 

TIPS-URI

1

In prima imagine cu carne de porc, in a doua cu proteina vegetala

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita munteneasca cu carne de porc