Am primit de la nepoata de frate cateva tigai fiindca stia ca mi le doresc, printre care si minunea aceasta de wok, care stie sa gateasca bine. Am inceput o dieta, sper sa ma pot tine de ea. Pot sa spun doar atat, ca legumele au iesit super, super gustoase. Langa amestecul mexican am mai adaugat eu putina ceapa, 2 morcovi si un dovlecel, sa fie mai multa culoare in farfurie.
Am curatat ceapa, morcovul si dovlecelul, le-am spalat, morcovul si dovlecelul le-am taiat rondele mai maricele, iar ceapa am tocat-o marunt. Am pus uleiul, ceapa si morcovul in wok si am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat amestecul mexican (congelat). Am potrivit de sare si piper, am acoperit cu un capac si am lasat 15 minute. Apoi am adaugat dovlecelul, am mai lasat sa se caleasca 5 minute, apoi am adaugat sucul de lamaie si am asezonat cu marar verde.
Pofta buna !
1
Langa legume folositi ce garnitura doriti (gratar de pui, vita, porc, peste, ficatei)