Limba soacrei

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 26 Iul 2017 | 8245 vizualizari

 

 Ce denumire amuzanta! :))

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 4 linguri de maioneza
  • 4-5 catei de usutoi
  • 2 rosii
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba soacrei:

Mai intai, spalam vinetele si le taiem felii cat mai subtiri. Le dam un praf de sare. Le frigem pe gratar sau in tigaie.

Amestecam maioneza cu usturoi pisat si adaugam sare. 

Ungem fiecare felie de vanata cu maioneza, adaugam o felie de rosie si rulam.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vi se par gretoase cu maioneza, le puteti umple cu crema de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba soacrei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]