Macaroane cu sos si carnita

de geobucataras in Paste, 21 Ian 2015 | 4807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos :
  • 2 cepe medii,
  • un ardei gras rosu,
  • jumatate ardei verde,
  • 3 rosii sau o cutie de rosii, sos de rosii , 2 linguri ,
  • un piept de pui sau aripioare de pui aprox 6-7,
  • un pahar vin alb,
  • o cana apa,
  • delicat dupa gust ,
  • foi de dafin,
  • piper ,
  • macaroane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu sos si carnita:

Pentru inceput tocam ceapa foarte marunt, la fel si ardeii si rosiile, punem la calit toate legumele in foarte putin ulei aprox 2 linguri. Adaugam carnea, vinul si apa, cand incepe sa fiarba punem delicatul, piperul, dupa ce a mai scazut putin punem si foile de dafin.

Intre timp punem macaroanele la fiert in apa cu putina sare.

Sosul cand a scazut il dam deoparte pana cand fierb macaroanele, cand au fiert macaroanele le strecuram si le punem in oala cu sos, unde mai dam la foc mic vreo 5 min amenstecand destul de des.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos si carnita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu cu mozzarella si rosii