Madlene cu migdale

de elena1988 in Dulciuri, 27 Iul 2011 | 4236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  • zahar,
  • esenta de vanilie,
  • praf de copt,
  •  migdale,
  •  faina,
  •  unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madlene cu migdale:

Frecam galbenusurile cu zahar, apoi adaugam praful de copt si esenta de vanilie, apoi punem albusurile batute spuma si faina.

Amestecam bine si punem din compozitie in tava care  fost unsa, punem cate o migdala in mijloc si dam la cuptor pentru 10 minute sau pana se auresc foarte putin pe margini.

Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Halaweh gamardin" - Budinca de caise uscate