Mafine

de Mitinita in Prajituri, 6 Feb 2011 | 12181 vizualizari

 

Astea sunt briosele preferate ale fiicei mele,ca sa nu le zica nici pe romaneste nici pe engleza le-a botezat.Sau asa o fi tradus ea...Eu as prefera sa-i placa cele cu lapte si oua,dar ea mereu pe astea le cere. Mereu trebuie sa am la congelator.Cantitatile sunt pentru 24 de briose si sunt bune si de post.
1 cup = 1 cana de 200 ml

 

INGREDIENTE

  • 3 cup faina
  • 2 cup zahar
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 6 linguri cacao
  • 3/4 cup ulei
  • 2 cup apa rece
  • 2 linguri otet alb
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mafine:

 

Se amesteca ingredientele uscate cu cele lichide.

Nu uitati sa stingeti bicarbonatul cu otetul.

Se pun in formele de briose tapetate cu faina sau in hartiile individuale.

Se coc la foc mediu cam 30 de minute sau pana iese scobitoarea curata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mafine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca