Mamaliguta aperitiv

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2013 | 6490 vizualizari

 

sau bot, sau bulz......sau cum vreti voi sa ii mai spuneti....e grozav de gustos oricum :)

 

INGREDIENTE

  • mamaliguta rece (o farfurie)
  • kaiser sau sunculita taraneasca (5 feliute)
  • carnaciori traditionali afumati (2 bucati)
  • branza telemea (150 gr)
  • o lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta aperitiv:

Prajim carnaciorii si kaiserul sau sunculita taiata in bucatele si lasam la racit.

Dam mamaliguta rece pe razatoare.

Radem si branza telemea.

Taiem untul in bucatele.

Impartim din ochi mamliguta in 4 bucati cat pumnul.

Luam in mana cate o bucata, punem untul, branza, sunculita si carnaciorii si formam botul.

Ungem formele cu unt si punem bucatile de mamaliga umplute.

Daca ne mai raman bucati de carnaciori sau sunculita sau branza punem deasupra.

Dam la cuptor pentru 30 de minute sau pana se rumeneste frumos aperitivul.

Daca le servim la micul dejun punem deasupra si un ou ochi ...mmmmmmm!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz ardelenesc