Mamaliguta aperitiv

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2013 | 6967 vizualizari

 

sau bot, sau bulz......sau cum vreti voi sa ii mai spuneti....e grozav de gustos oricum :)

 

INGREDIENTE

  • mamaliguta rece (o farfurie)
  • kaiser sau sunculita taraneasca (5 feliute)
  • carnaciori traditionali afumati (2 bucati)
  • branza telemea (150 gr)
  • o lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta aperitiv:

Prajim carnaciorii si kaiserul sau sunculita taiata in bucatele si lasam la racit.

Dam mamaliguta rece pe razatoare.

Radem si branza telemea.

Taiem untul in bucatele.

Impartim din ochi mamliguta in 4 bucati cat pumnul.

Luam in mana cate o bucata, punem untul, branza, sunculita si carnaciorii si formam botul.

Ungem formele cu unt si punem bucatile de mamaliga umplute.

Daca ne mai raman bucati de carnaciori sau sunculita sau branza punem deasupra.

Dam la cuptor pentru 30 de minute sau pana se rumeneste frumos aperitivul.

Daca le servim la micul dejun punem deasupra si un ou ochi ...mmmmmmm!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz ca la munte